tiistai 12. kesäkuuta 2012

Pinkkiä pinkkiä..

Ajattelin nyt tehdä tälläsen pikapika postauksen mekosta jonka päätin tossa elien tehdä! Löysin tuolta laatikosta palasen pinkkiä kangasta ja otin sitten tosta ompelukoneen esiin ja rupesin sitä siinä sitten vääntämään. En nyt oikeastaan hirveän usein ompele paitsi toki joskus kotona ja koulussa jonkun verran ja viimeksi teinkin shortsit. Elikkäs siis en nyt oo mikään ammattilainen näissä puuhissa ;) Mutta nyt kun kerrankin oli aikaa ja kangasta, eikä oikeen noita mekkoja oo kesäks niin tässäpä sitten oli tilaisuus saada ees yks mekkonen, joka olis sitten värikkäämpää tavaraa! Mekosta ei nyt ollu mitään huippukuvia kun tossa nopeesti vaan koneella napsasin muutaman pikasen kuvakkeen, sori!




Elikkäs tein tosta ihan perus säkkimäisen mekon ja kiristin keskeltä, lisäsin sitten tohon nyt asusteeksi tollasen ruskean vyön ja snö-korun. Ei siis mikään mestari teos mutta tosi kevyt ja hyvä kesämekko ;) 
Koru: snö 
Vyö: Pieces




Vähän vielä näitä meikän kenkiä tähän perään ;) Niitähän ei voi koskaan olla liikaa..
Tungen nyt tähän samaan postaukseen vielä jonkun siedettävän kuvan musta! heh



Meikä ei sitten oo ainakaan vielä mikään mestari kirjottelia mutta toivottavasti saatte jotain näistä mun väkerryksistä selville :) 

Hugs- Minka 

2 kommenttia: